Profil

Byens Auto ejes af Kim og Johnny, som siden år 2000 har drevet autoværkstedet i Rønne. Ligesom mange andre bilentusiaster havde vi en fælles drøm om at starte vores eget autoværksted, som tidligere var et Nissan-værksted. Vi er i dag tre medarbejdere, som alle står klar til at hjælpe dig. Vores tredje mand, Bo har været en del af Byens Auto siden år 2006, og sammen leverer vi altid et kvalitetsbevist stykke arbejde, som lever op til vores kunders individuelle ønsker og behov.

Vi varetager alle opgaver

Vores placering ved Uno-X i Rønne gør det let for dig som kunde at besøge værkstedet. Vi er udstyret med fire lifte på værkstedet, hvor en af disse er en stor lift, så vi også kan varetage opgaver på større erhvervsbiler. Desuden har vi plads til to biler på værkstedsgulvet, så vi kan klare seks biler ad gangen.​

Din lokale mekaniker

Som lokalt autoværksted henvender vi os både til private og erhvervskunder, som bor på hele Bornholm. Vores kunder findes i alle aldersgrupper og fælles for dem alle er, at de naturligvis har en bil.

Vores høje service- og kvalitetsniveau har medført gode anbefalinger fra vores tidligere og nuværende kunder, hvilket vi sætter stor pris på.

Vi så pludselig i vores kundedatabase, at vi stort set havde alle beboere som kunder på en af byens gader. Dette fortæller os, at vores kunder værdsætter vores arbejde.

Brænder du inde med spørgsmål eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud er du velkommen til at ringe til os på 56 95 24 68 eller skrive til os på byensauto@byensauto.dk.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Byens Auto ejes af Kim og Johnny, som siden år 2000 har drevet autoværkstedet i Rønne.

Vi er beliggende i Rønne på Bornholm, og beskæftiger i dag 3 medarbejdere. Vi varetager alle typer opgaver inden for automekanik. Som lokalt autoværksted henvender vi os både til private og erhvervskunder.

Kontakt os

Byens Auto I/S

Telefon: 56 95 24 68

E-mail: byensauto@byensauto.dk

Store Torvegade 96

3700 Rønne

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26583330