Aircondition- og klimaanlæg

Vores autoværksted tilbyder service og reparation af alle aircondition- og klimaanlæg. Alle køleanlæg i biler vil med årene tabe kølemiddel, så køleevnen nedsættes. Det er derfor vigtigt at aircondition- eller klimaanlægget jævnligt efterses hos en erfaren mekaniker. Det sikrer en optimal holdbarhed og køleeffekt i din bil. Vil du undgå dyre reparationer, så sørg for at dit anlæg vedligeholdes. Kontakt os for en uforpligtende snak, så vi kan aftale, hvordan din aircondition serviceres bedst muligt.

​​

Bevar komforten i kabinen

Vores service på aircondition- og klimaanlæg er inkl. kølemiddel, sporemiddel og klimakompressorolie. Ligesom at klimaanlæg mister effekten med tiden, mister et pollenfilter også sin effekt. For at opretholde komforten og indeklimaet i bilen, anbefaler vi at filteret regelmæssigt efterses. Vi renser filteret, så luften i kabinen bliver frisk igen og du slipper for bakterier fra klimaanlægget. Et filter kan være belagt med bakterier og svampe, der sender sporer rundt i bilen. Dette sker når varm luft møder kulden fra køleelementet. Renses fileret ikke jævnligt, kan dette give allergi og andre gener.

Ring og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit aircondition- eller klimaanlæg. Er der opstået en skade på dit anlæg tager vi os af alle former for reparationer. Kontakt os på telefon 56 95 24 68 eller e-mail byensauto@byensauto.dk. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores værksted i Rønne, Bornholm.

Få et uforpligtende tilbud

​U​dfyld formularen med en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Overholder alle aftaler​

Pålidelig automekaniker​

​Mere end 40 års erfaring​

Om Byens Auto

Byens Auto ejes af Kim og Johnny, som siden år 2000 har drevet autoværkstedet i Rønne.  

Vi er beliggende i Rønne på Bornholm, og beskæftiger i dag 3 medarbejdere. Vi varetager alle typer opgaver inden for automekanik. Som lokalt autoværksted henvender vi os både til private og erhvervskunder. 

Vurderet 4,7 / 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser på Google

Kontakt

telephone_1289​ Telefon: 56 95 24 68

email_1286 E-mail: byensauto@byensauto.dk

CVR: ​26583330