Er du ramt af stensalg?

​Før i tiden var bilruder fremstillet af rigtig glas. Sådan er det ikke længere. Forskellige tekniske processer har gjort det muligt at fremstille lamineret glas, der består af flere lag af glas. Dette er meget mere sikket, da et stenslag nu ikke splintrer ruden fuldstændig. Bliver du ramt af stenslag er det vigtigt at få skaden udbedret eller ruden skiftet hurtigst muligt, da en revnet rude forringer sikkerheden ved kørsel.

Reparation af autoruder

Hos Byens Auto reparerer vi stenslag og revner i forrude, siderude eller bagrude og udskifter ruder af alle former. Vi kan reparere eller udskifte alle typer autoruder på alle bilmærker, modeller og årgange. For at spare dig penge og tid forsøger vi altid først at reparere skaden. Er dette ikke muligt udskifter vi ruden. Er du forsikret med glasdækning har du normalt ingen udgifter til reparationer. Reparationen påvirker heller ikke din forsikringspræmie. Vi servicerer gerne dine autoruder inden syn, så du er sikker på din bil overholder de gældende regler. Kontakt os gerne for e uforpligtende snak, så vi kan vejlede dig omkring hvilke skader, der skal udbedres.

Har du brug for en lånebil?

​Når din bil er til service og eftersyn hos os, stiller vi altid en lånebil til rådighed. Så er du fri for at spekulere over transport til og fra værkstedet. Det er vigtigt for os altid at kunne yde den bedste service for vores kunder. Vi lægger stort vægt på kvalitet og tillid i vores arbejde, så du du som kunde kan stole på os.

Kontakt os og høre mere

Er du ramt af stenslag, står din bil foran et syn eller har du blot spørgsmål til de services, vi tilbyder, så kontakt os på telefon 56 95 24 68 eller e-mail byensauto@byensauto.dk og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi vores værksted i Rønne, Bornholm.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Byens Auto ejes af Kim og Johnny, som siden år 2000 har drevet autoværkstedet i Rønne.

Vi er beliggende i Rønne på Bornholm, og beskæftiger i dag 3 medarbejdere. Vi varetager alle typer opgaver inden for automekanik. Som lokalt autoværksted henvender vi os både til private og erhvervskunder.

Kontakt os

Byens Auto I/S

Telefon: 56 95 24 68

E-mail: byensauto@byensauto.dk

Store Torvegade 96

3700 Rønne

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26583330