​Har du været ude for en forsikringsskade?

​Ved forsikringsskader tager Byens Auto I/S sig af alt arbejdet for at lette byrden for dig som kunde. Det eneste du skal gøre er at kontakte dit forsikringsselskab og fortælle dem, at du har en skade på din bil. Når uheldet er ude sørger vi for, at du og bilen er i sikre hænder. Vi stiller derfor gerne en lånebil til rådighed, så du mærker skaden mindst muligt. Når du kommer ind med din bil, foretager vores automekaniker en gennemgang af bilen, tager billeder og dernæst laver vi en autotaksering. Vi tager også dialogen med forsikringsselskabet, så vi hurtigt kan komme i gang med at udbedre bilens skader.

Dit lokale pladeværksted

​Som pladesmed og opretterværksted tager vi os af alle typer autoskader. Vi opretter buler, lakerer og sørger for alle nødvendige papirer i forbindelse med din skade. Vi ved, at det er vigtigt for dig, at din bil bliver repareret så hurtigt som muligt. Som erfarne mekanikere er vi dog også bevidste om, at skaden udbedres korrekt efter fabrikantens anvisninger. Hos os er du altid sikret reparationer af højeste kvalitet, som ikke skaber problemer senere hen. Vores pladeværksted er altid opdateret med den nyeste teknologi og vores dygtige team af medarbejdere er specialiseret i de nyeste teknikker. Det betyder, at vi kan få din bil til at fremstå som ny.​

Ring til os i dag

Vores mange års erfaring gør, at vi har opbygget gode relationer til vores samarbejdspartnere og vi kan derfor hurtigt skaffe nye reservedele til bilen. Så hvis du har akut brug for hjælp til reparation af din bil er vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 56 95 24 68, send en mail til byensauto@byensauto.dk eller kom forbi vores værksted i Rønne.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?​

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Byens Auto ejes af Kim og Johnny, som siden år 2000 har drevet autoværkstedet i Rønne.

Vi er beliggende i Rønne på Bornholm, og beskæftiger i dag 3 medarbejdere. Vi varetager alle typer opgaver inden for automekanik. Som lokalt autoværksted henvender vi os både til private og erhvervskunder.

Kontakt os

Byens Auto I/S

Telefon: 56 95 24 68

E-mail: byensauto@byensauto.dk

Store Torvegade 96

3700 Rønne

Se rutevejledning

CVR-nummer: 26583330