Serviceeftersyn på din bil

Hos Byens Auto tilbyder vi alt inden for serviceeftersyn på nyere og ældre biler. Vores dygtige automekanikere servicerer alle bilmærker og alle årgange. På nye biler foretager vi serviceeftersyn efter fabrikantens anvisninger, så du bevarer fabriksgarantien på din bil.

Klargøring til serviceeftersyn

I Danmark skal almindelige personbiler under 3.500 kg som udgangspunkt til syn hvert andet år. Det første syn finder sted fire år efter bilen er registreret. Et bilsyn indebærer en praktisk gennemgang og kontrol af bilen, så den lever op til kravene i forhold til færdselssikkerheden og miljøet. Vi gennemgår og istandsætter din bil, så den er klar til bilsynet. Vi samarbejder med Bornholm Bilsyn, som er øens eneste lokale synshal. Med vores placering blot få hundrede meter fra Bornholm Bilsyn kan vi klare hele bilsynet for dig. Vi kører gerne din bil til syn, så du selv slipper for besværet og ventetiden. Når bilen er færdig kan du igen hente din bil hos os.

Vi yder den bedste service

Har din bil behov for undervognsbehandling, så sørger vi også gerne for det. I samarbejde med Anitrust Birkelund i Aakirkeby undervognsbehandles din bil efter gældende standarder. Vi kører og leverer gerne din bil, så du ikke skal tænke på noget. Aflever blot din bil hos os – så klarer vi resten. Vi tilbyder desuden en lånebil, mens din bil er på værksted, så du ikke skal tænke over andre transportmuligheder.

Ring til os i dag

Det er vigtigt for os, at kvalitet og tillid altid efterkommes i vores arbejde. Vores kunder behandles med respekt og du kan altid være sikker på, at din bil får det korrekte tilsyn.
Hvis din bil har brug for en kærlig hånd, står vi altid klar til at hjælpe dig. Dette gælder uanset hvilken type opgave og størrelsesomfanget. Ring til os på 56 95 24 68, skriv en mail til byensauto@byensauto.dk, eller kig forbi vores værksted på Store Torvegade 96 i Rønne.

Få et uforpligtende tilbud

​U​dfyld formularen med en kort beskrivelse af hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​​​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Overholder alle aftaler​

Pålidelig automekaniker​

​Mere end 40 års erfaring​

Om Byens Auto

Byens Auto ejes af Kim og Johnny, som siden år 2000 har drevet autoværkstedet i Rønne.  

Vi er beliggende i Rønne på Bornholm, og beskæftiger i dag 3 medarbejdere. Vi varetager alle typer opgaver inden for automekanik. Som lokalt autoværksted henvender vi os både til private og erhvervskunder. 

Vurderet 4,7 / 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser på Google

Kontakt

telephone_1289​ Telefon: 56 95 24 68

email_1286 E-mail: byensauto@byensauto.dk

CVR: ​26583330